Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in razumevanje, kako uporabljate našo stran.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo v vašem brskalniku ob obisku spletne strani. Uporabljajo se za zapomnitev vaših nastavitev in sledenje vaši uporabniški izkušnji na spletnih straneh.

Kako uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo za razumevanje, kako uporabljate našo spletno stran in za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje. Uporabljamo Google Analytics za zbiranje informacij o vašem brskalnem vedenju, kot so strani, ki jih obiščete in dolžina vašega seje. Te informacije nam pomagajo bolje razumeti našo publiko in izboljšati našo spletno stran.

Piškotki Google Analytics ne zbirajo osebnih informacij kot sta vaše ime ali naslov. Zbirajo samo anonimne podatke kot sta IP naslov in vrsta brskalnika. Z uporabo vtičnika Google Analytics Opt-out Browser se lahko odjavite od piškotkov Google Analytics.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede piškotkov, vas prosimo, da nas kontaktirate preko elektronskega naslova info@webup.si.

Datum objave: 6.2.2023

Naroči analizo