Zasebnost

V našem podjetju Webup smo zavezani k spoštovanju vaše zasebnosti in varovanje vaših osebnih podatkov. V skladu z Evropsko regulativo o varstvu podatkov (GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov ščitimo vaše osebne podatke in jih uporabili le za namene za katere so bili zbrani.

Zbrani podatki

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov
  • Telefonska številka

Uporaba podatkov

Zbrane podatke bomo uporabili izključno za odgovor na vaše povpraševanje.

Hramba podatkov

Vaši osebni podatki bodo hranjeni le za čas, ki je potreben za izpolnjevanje namenov, za katere so bili zbrani, in v skladu z zakonskimi zahtevami za hrambo podatkov.

Pravica do dostopa, popravka in brisanja podatkov

Imate pravico zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov, popravek ali brisanje svojih osebnih podatkov. Če želite uveljaviti ta pravico, nas prosimo, da nas kontaktirate preko elektronskega naslova info@webup.si.

Soglasje

S tem, ko nam posredujete svoje osebne podatke, se strinjate z našo politiko zasebnosti in dovoljujete, da uporabimo vaše podatke v skladu z njo.

Spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico do spremembe naše politike zasebnosti. V primeru sprememb vas bomo o tem obvestili na tej strani.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali zahteve glede vaših osebnih podatkov, vas prosimo, da nas kontaktirate preko elektronskega naslova info@webup.si.

Datum objave: 6.2.2023

Naroči analizo